LIBRIS are o bogata traditie si experienta in domeniul difuzarii de carte si muzica prin libraria "St. O. Iosif" si punctele sale de lucru.

LIBRIS ofera parteneriat pentru firmele romanesti si straine specializate in distributia de carte, muzica, produse de papetarie etc, dorind stabilirea unor relatii de afaceri directe cu edituri, producatori de muzica etc.

Incepand cu anul 2005, LIBRIS este producator de materiale discografice, productiile LIBRIS inscriindu-se in standardele inalte de calitate impuse de O.R.D.A. iar albumele lansate sunt incluse in topul vanzarilor pe plan national.

In anul 2009 LIBRIS a lansat libraria online www.libris.ro, o solutie rapida si eficienta pentru oamenii ocupati dar interesati de cele mai noi aparitii editoriale si muzicale.
 



Promo Multimedia
DVD-UL “BRAŞOV, THE BEST !” - dvd în care se regăsesc imagini din Braşov, cu instituţiile sale cele mai importante, obiectivele turistice din zonă : Cetatea (după Ziduri), Tâmpa, Poiana Braşov, cartierul Schei, Castelul Bran, Junii Braşovului etc. Materialul video este însoţit de explicaţii în limbile română şi engleză, dorind a fi “o poveste în imagini” despre un oraş viu dar care păstrează un parfum medieval ce îl învăluie în fiecare anotimp.

Promo Carte
Albumul foto "Un exercitiu de privire. Brasovul vazut de Mihai Moiceanu", este o colectie inedita de imagini din zona Brasov, fiind tradus in engleza, germana si franceza.
"Pornind de la kilometrul zero al vechiului burg, insinuându-si privirea si obiectivul pe constructiile medievale, poposind in Scheiul junilor descalecatori, urcand in Poiana sau coborand prin satele branene, strajuite de misteriosul castel din Carpati, Mihai Moiceanu traverseaza anotimpurile urmand desenele luminii, provocandu-ne la un exercitiu de privire asupra unui loc pe care il numim Brasov." Doru Munteanu
"/>
headerdesktop corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

uvpmobilecartipasti18apr24
Categoria libris_librarie este inactiva.

Te-ar mai putea interesa

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one