Retete istorice. Carnati
De (autor): Norica Birzotescu
65 de retete autentice din perioada 1908-1970
O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum arfi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst, carnati de creier, chisca moldoveneasca, carnati ardelenesti, ghiudem, babic, carnati de iepure, carnati de pasare si multe alte retete.
Pentru a pastra autenticitatea si parfumul vremurilor de alta data, retetele sunt redate asa cum au fost publicate la vremea respectiva, adaugand doar cateva note acolo unde a fost strict necesar. O calatorie in timp emotionanta si plina de dragoste! Garantat, gusturi autentice si clipe care vor deveni de neuitat! - Norica Birzotescu
O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum arfi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst, carnati de creier, chisca moldoveneasca, carnati ardelenesti, ghiudem, babic, carnati de iepure, carnati de pasare si multe alte retete.
Pentru a pastra autenticitatea si parfumul vremurilor de alta data, retetele sunt redate asa cum au fost publicate la vremea respectiva, adaugand doar cateva note acolo unde a fost strict necesar. O calatorie in timp emotionanta si plina de dragoste! Garantat, gusturi autentice si clipe care vor deveni de neuitat! - Norica Birzotescu
19.90Lei
19.90Lei
Primesti 19 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
In stoc
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
65 de retete autentice din perioada 1908-1970
O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum arfi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst, carnati de creier, chisca moldoveneasca, carnati ardelenesti, ghiudem, babic, carnati de iepure, carnati de pasare si multe alte retete.
Pentru a pastra autenticitatea si parfumul vremurilor de alta data, retetele sunt redate asa cum au fost publicate la vremea respectiva, adaugand doar cateva note acolo unde a fost strict necesar. O calatorie in timp emotionanta si plina de dragoste! Garantat, gusturi autentice si clipe care vor deveni de neuitat! - Norica Birzotescu
O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum arfi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst, carnati de creier, chisca moldoveneasca, carnati ardelenesti, ghiudem, babic, carnati de iepure, carnati de pasare si multe alte retete.
Pentru a pastra autenticitatea si parfumul vremurilor de alta data, retetele sunt redate asa cum au fost publicate la vremea respectiva, adaugand doar cateva note acolo unde a fost strict necesar. O calatorie in timp emotionanta si plina de dragoste! Garantat, gusturi autentice si clipe care vor deveni de neuitat! - Norica Birzotescu
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Rating general al produsului
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
MarianaLupan2008
11/11/2020 15:22
Îți vine să musti din paginile cărții, când vezi fotografiile cu tot felul de cârnați aspectuosi. În ceea ce privește rețetele, sunt tare interesante. Găsim tot felul de sortimente.
Arata mai mult
1 din 1 de rezultate